Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Saat 11:00’e kadar verilen siparişler aynı gün içinde kargoya verilmektedir.

Web sitemiz üzerinden ister kredi kartınız ile ister IBAN ile ödeme yapabilirsiniz.

Ürünümüz pamuk ipliğinden imal edilmiş bir straptir. Piyasadaki naylon iplikten üretilmiş straplere göre kalitesi çok daha üstündür. Strapi bara sarınca avuç içinizin terli olduğu durumlarda naylon strapler teri emmediği için kavrama gücünüz düşüyor ve tutuş gücünüz ortadan kalkıyor. Ancak The Last Pull straplerimiz pamuklu malzeme olduğu için teri emerek tutuş hissinizi maksimuma çıkarıyor.

Elbette. The Last Pull strapleriniz yoğunluk olarak pamuk ipliğinden üretildiği için naylon straplerin aksine avucunuza sararak kullanabileceğiniz straplerdir. Naylon iplikten üretilen strapler daha sert hissettireceği için avucunuza sardığınızda sert plastik gibi bir his sağlayacaktır ve avuç içinizi yeteri kadar koruyamayacaktır.

Evet. Straplerimizde bilek desteği mevcuttur. The Last Pull straplerde bulunan bilek pedi ne çok yumuşak ne çok serttir. Bu sayede straplerinizi aynı zamanda bileklik olarak de kullanabilirsiniz. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz gibi dumbell ile çalışırken strap kordonunu avuç içinize sararak en çok şikayet edilen sorunlardan biri olan avuç içinde oluşan nasırlaşmayı da önlemiş olursunuz.

Hayır. Siparişinizin kargosunu biz karşılıyoruz.

×